HOME

COLECTIV

MISIUNEA SI VIZIUNEA SCOLII NOASTRE :

 

Scoala Gimnaziala Surdila Greci îsi propune sa dezvolte în parteneriat cu comunitatea locala un mediu favorabil învatarii bazat pe valorile morale pozitive, în care fiecare individ sa beneficieze de sansa dezvoltarii sale ca persoana, astfel încât elevul sa fie pregatit pentru o treapta superioara de educatie ca bun cetatean al României si al Uniunii Europene.

 

Dorim sa le oferim copiilor nostri un start solid în educatie oferindu-le cea mai buna pregatire posibila pentru viata de adult; dorim ca elevii nostri sa fie siguri pe ei, atenti cu cei din jur având în momentul absolvirii cele mai bune rezultate de care sunt capabili.

Demersul didactic va oferi sanse egale la educatie si va urmari asigurarea calitatii prin orientarea învatarii centrata pe elev.

 

Dorim ca elevii scolii noastre sa-si dezvolte o atitudine mai buna fata de scoala si învatatura, mai multa încredere si respect pentru cadrele didactice si ceilalti membri ai comunitatii, mai buna apreciere a propriei persoane, angajarea mai puternica pentru valorile democratice, sa manifeste toleranta si responsabilitate prin acceptarea grupurilor “diferite”.